Què és Aprèn al Vallès?

Una eina que posa en contacte els recursos didàctics i culturals de la comarca amb els potencials clients

About us

QUI SOM

El Consell Comarcal del Vallès Occidental és l'òrgan de gestió de la comarca del Vallès Occidental i a través del Servei de Turisme s'encarrega de la millora, promoció i foment de  l'activitat turística en el seu territori.

Què fem

Amb la iniciativa Aprèn al Vallès volem fer visible l'amplia oferta didàctica, cultural i de recursos naturals del Vallès Occidental per tal que els alumnes de les diferents etapes escolars puguin gaudir-la. I ho volem fer tenint en compte les necessitats i interessos del professorat i els centres educatius a l’hora de programar sortides i activitats pedagògiques.

EN CONSTANT EVOLUCIÓ

Estem creant una comunitat en xarxa que entre tots farem créixer
AGENTS TURÍSTICS
0
%
ACTIVITATS
0
+
DOCENTS
0
+
ESCOLES
0
Image

El nostre objectiu

ACOSTAR LES ACTIVITATS DIDÀCTIQUES QUE OFEREIXEN ELS RECURSOS TURÍSTIC COMARCALS A LA COMUNITAT EDUCATIVA.

Promoure una xarxa que generi sinergies entre els centres educatius i els recursos turístics per impulsar el turisme sostenible en l’àmbit educatiu i que el Vallès Occidental esdevingui una destinació de turisme escolar.

PREGUNTES FREQÜENTS

Té cost registrar-se?
No, registrar-se a Aprèn al Vallès no té cap cost ni per a qui publica  activitats ni per a qui fa servir la plataforma per trobar i reservar activitats.

ORGANITZES ACTIVITATS?

T'OFERIM UNA PLATAFORMA PER A DONAR A CONÈIXER LES TEVES PROPOSTES.

Un espai per connectar amb la comunitat educativa i que el professorat conegui els recursos que ofereixes per a complementar allò que s'estudia a les aules.

MÉS INFORMACIÓ

ETS UN DOCENT?

T'OFERIM UN ESPAI ON TROBAR L'OFERTA D'ACTIVITATS EDUCATIVES DEL VALLÈS OCCIDENTAL.

Tallers i recursos per a organitzar sortides amb els alumnes en funció dels àmbits i competències que es treballen durant les diferents etapes escolars.

MÉS INFORMACIÓ
Image

Contacte

Consell Comarcal del Vallès Occidental

Carretera N-150, Km 15
08227 - Terrassa

Més informació

Search